AmicitiA 36 personen

Met de Amicitia kunt u een mooie vaartocht maken met een groep tot 36 personen. De Amicitia is ideaal voor schoolgroepen, fietsgroepen of families.

Indeling Amicitia

De Amicitia is een gezellige boot met een salon waar u in de ochtend heerlijk uw ontbijt kunt nuttigen. In de salon kunt u tot rust komen, van het uitzicht genieten op het water en s`avonds de dag afsluiten met een borrel, een kop thee of koffie.  

Vanuit de salon gaat u met de trap naar beneden naar de slaapkamers. De Amicitia heeft in totaal 18 kamers. De kamers zijn voorzien van een stapelbed, wasbakje, kledingkast, verwarming en een raampje waar u kunt uitkijken over het water. Het slapen op de Amicitia is een unieke ervaring. Het leuke eraan is dat u met de groep op meerder locaties kunt verblijven omdat wij als HVM een passende tour voor u gaan maken die aan al u wensen voldoet.

Aanvraag doen?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u hier een aanvraag doen of neem gerust contact met ons op via dit emailadres: [email protected] / bel naar +316 – 30002018.
 

Klik hier voor de tarieven / details van de Amicitia