Avanti 30 personen

Met de Avanti (gebouwd in 1929) is het mogelijk een onvergetelijke tocht door Nederland te organiseren. De Avanti is geschikt voor 30 personen.

Indeling Avanti

Als u binnenkomt op de Avanti komt u eerst in de hal waar de stuurhut aan u linkerhand zit en twee toiletten aan u rechterhand. Vanuit de hal loopt u door naar de knusse salon met bank, drie losse tafels met stoelen eromheen en een lange tafel met aan beide kanten een bank.

De Avanti is ideaal voor schoolreisjes, vriendengroepen en schoolklassen. Vanuit de salon langs de hal loop je naar beneden voor de kamers. De Avanti heeft vijftien tweepersoonskamers met stapelbed, kachel, kastje en wasbak. Aan het einde van de gang zitten drie douches en drie toiletten.

Op het voordek kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de vaartocht. Eventueel kunnen er ook fietsen mee tijdens een vaartocht. 

Aanvraag doen?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u hier een aanvraag doen of neem gerust contact met ons op via dit emailadres: [email protected] / bel naar +316 – 30002018.

 

Klik hier voor de tarieven / details van de Avanti.