Holland 28 personen

Met de MPS Holland kunt u een mooie vaartocht maken met een groep van 28 personen. De MPS Holland is een knusse boot ideaal voor families of vrienden groepen.

Indeling MPS Holland

De salon is sfeervol ingericht met lekkere hoekbanken en stoelen. Hier kunt u genieten van uw ontbijt of even tot rust komen en genieten van de vaartocht. De mooie muurschildering in de salon weerspiegelt het gevoel van de vaarreis.

De slaapkamers zijn voor in het schip gelegen. De MPS Holland heeft twee vierpersoonskamers met een stapelbed, douche, toilet, kachel en een raampje. Verder zijn hier nog acht tweepersoons kamers met stapelbed, douche, toilet, verwarming en een raampje. In de voorpunt van het schip zijn nog twee kamers gelegen. Hier kunt u komen via het zonnedek. Deze kamers hebben beide een tweepersoons bed, douche, toilet, verwarming en een raampje.

Op het dek kunt u genieten van de zon, een drankje drinken en lekker ontspannen zitten. Maar ook binnen in de salon kunt u heerlijk zitten op één van de banken en bijpraten of een spelletje spelen.

Aanvraag doen?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u hier een aanvraag doen of neem gerust contact met ons op via dit emailadres: [email protected] / bel naar +316 – 30002018.

Klik hier voor de tarieven / prijzen van de MPS Holland.