Felicitas 28 personen

Met de Felicitas kunt u een mooie vaartocht maken met een groep van 28 personen. De Felicitas is een modern schip ideaal voor families.

Indeling Felicitas

De Felicitas heeft in totaal 3 kamertypes met eigen sanitair en lage bedden voor 1,2 of 3 personen. De Felicitas is een gezellige boot met een salon waar u in de ochtend heerlijk uw ontbijt kunt nuttigen. In de salon kunt u tot rust komen, van het uitzicht genieten over het water en 's avonds de dag afsluiten met een borrel, een kop thee of koffie.

Vanuit de salon gaat u met de trap naar beneden naar de slaapkamers. We hebben in totaal zes tweepersoonskamers, vijf driepersoonskamers en een eenpersoonskamer. In alle kamers zit een toilet, douche en wasbakje. Verder heb je ruimte onder je bed voor de koffers en een kastje voor je kleren.

Tijdens een vaartocht kunt u heerlijk genieten van het zonnetje en het uitzicht op het voordek van de boot. Het leuke aan de Felicitas is dat u met een groep op meerder locaties kunt verblijven omdat wij als HVM een passende tour voor u gaan maken die aan al u wensen voldoet.

Aanvraag doen?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u hier een aanvraag doen of neem gerust contact met ons op via dit emailadres: [email protected] / bel naar +316 – 30002018.
 

Klik hier voor de tarieven / details van de Felicitas